Bedankt voor de project aanvraag!

Bedankt voor je project aanvraag! We gaan het lezen en komen er zo snel mogelijk op terug. Wil je in de tussentijd onze succesvolle afgeronde projecten zien? Neem een kijkje in ons portfolio!
Vernieuwing website Bevo Stukadoors

Vernieuwing website Bevo Stukadoors

De website van Bevo Stukadoors was niet meer up-to-date en daarom was het tijd de website te vernieuwen. Op de nieuwe website moeten gebruikers gemakkelijk kunnen zien waar Bevo Stukadoors mee bezig is en welke diensten zij hebben.

Webshop realisatie Printer Outlet

Webshop realisatie Printer Outlet

De uitdaging was om een webshop te ontwikkelen waar de printers van Printer Outlet op staan. Klanten moeten via het zoekformulier de geschikte printer vinden. Ook moeten de klanten de mogelijkheid hebben een offerte aanvraag te doen.

Realisatie website Bronkhorst Schoenen

Realisatie website Bronkhorst Schoenen

Bronkhorst Schoenen is een bedrijf met meerdere vestigingen. Door jarenlange ervaring zijn ze op de hoogte van uitstekende merken met hoogwaardige kwaliteit.

Realisatie website Lefferts Schoenen

Realisatie website Lefferts Schoenen

Lefferts Schoenen is sinds 1956 de schoenenwinkel van Katwijk. In de loop der jaren is het ontwikkeld van een dorpswinkel naar een internationale georiënteerde schoenenzaak. Persoonlijke service en kwaliteit staan voorop.

Realisatie website Hair by Roelien

Realisatie website Hair by Roelien

Hair By Roelien is een kapster met al jarenlange ervaring. Roelien is haar eigen kapperszaak begonnen en wilde hiervoor reclame maken. Het eerste wat gemaakt moest worden was het logo. Tevens was er een website nodig waar klanten informatie kunnen vinden en waar zij gemakkelijk online kunnen reserveren. Daarnaast was er behoefte voor offline reclame. Daarom zijn er flyers gemaakt, die in de huisstijl zijn ontworpen zodat deze uitgedeeld konden worden.

[ninja_form id=1]

Download ons gratis E-Book om de conversie op je website te verhogen!

Download het E-Book en zorg voor een hogere conversie op je website binnen één week.

Bijna klaar! Bevestig je e-mail adres en het boek komt jou kant op.