Dit doen we

Wij ontwerpen, bouwen en optimaliseren. We geloven in ontwerp en wij denken in websites. We zijn een full service studio, Studio Hav.

Hiermee kunnen wij je helpen

Dit doen we | studio hav webdesign 1

Websites

Studio Hav bouwt websites met een sterk design en de nieuwste technologieën. We creëren daarmee overtuigende websites die duidelijk en overzichtelijk zijn.

Dit doen we | studio hav hosting 3

Hosting

Door de allernieuwste hardware en software laden de websites in het hosting pakket van Studio Hav extreem snel. Maak ook jouw website sneller dan een raket.

Dit doen we | studio hav logo identiteit 5

Logo & Branding

Branding of indentiteit bestaat uit meer dan alleen een logo. Laat de uitstraling van je bedrijf overal hetzelfde zijn: online, offline en op social media.

Dit doen we | studio hav wordpress onderhoud 7

WordPress Care

Wij helpen je met je WordPress website. Zo verzorgen wij de updates, beveiliging, back-ups en optimalisatie. Je website is altijd online en razendsnel.

Dit doen we | webshop 9

Onze gedachtengang

Kwaliteit boven kwantiteit

Studio Hav denkt met je mee. Wij zetten ons 100% voor onze klanten in. Naast webdesign toppers hebben wij een paar bazen in het team die jou advies kunnen geven voor de beste hosting. De designers kunnen jouw bedrijf helpen met het maken van een te gekke huisstijl met logo. Wij hebben een vaste partner voor hosting, waardoor jouw website altijd online staat. Wil je echt alles uit je WordPress website halen? Neem dan ook is een kijkje naar het WordPress Care Plan.

Dit doen we | responsive webdesign 11
Dit doen we | home1 header shapes image7 min 13

Studio hav helpt jou in de online wereld.

Een werkende website

Je website moet voor je werken. Wanneer Studio Hav een website ontwikkelt, zijn wij er zeker van dat dit je nieuwe marketing machine gaat worden. Wij maken websites die jou helpen je doelstellingen te bereiken.

De nieuwste trends

Door onze jarenlange ervaring zijn wij altijd op de hoogte van nieuwe trends en zorgen wij ervoor dat gebruikers van je website worden omgezet naar klanten.

Weet jij al precies wat je wil?

Stuur een berichtje en neem vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op