Hosting

Wij maken gebruik van de allernieuwste hardware en software om jouw website supersnel te maken zodat ook dit project een succes wordt. met de hosting van Studio Hav laadt jouw website het snelst, wat zorgt voor hogere zoekmachine resultaten en een betere gebruikerservaring.

Wij zijn pas tevreden als jij tevreden bent.

Door de nieuwste hardware en software helpt Studio Hav jou om jouw website succesvol te maken. Met onze hosting laadt jouw website echt super snel. Dit zorgt voor hogere ranking in Google, en een betere gebruikerservaring. 

In onze hosting pakketten zit alles inbegrepen wat jij nodig hebt. Denk bijvoorbeeld aan e-mailadressen voor jouw hele bedrijf. Heb je al een domeinnaam in je hoofd? Dan zorgen wij ervoor dat je website 24/7/365 online staat.

NVMe, nog sneller dan SSD

SSD is snel maar NVMe is nog vel sneller. Dit nieuwe type opslag is direct op het moederboard van de server aangesloten. Daarom laadt jouw website in een echte record snelheid. De lees- en schrijfsnelheid van de data zijn tot wel 30x sneller dan een HHD en tot wel 7x sneller dan een SSD. Laat je website hosten door Studio Hav en ervaar wat echte snelheid is.

Door de extreem snelle Hardware, samen met de nieuwste caching technologie en de nieuwste software op de servers krijgen onze klanten echt alleen het aller beste. De website wordt pro-actief gemonitord en er worden in het standaard hosting pakket al gratis back-ups gemaakt.

  • 7x sneller dan SSD
  • LiteSpeed Caching
  • Pro-actieve monitoring
  • Performance hardware
  • Premium Software
  • Back-ups

Wil jij ook een veel snellere website?

Neem contact op en wij maken je website echt super snel.

Hiermee kunnen wij je helpen

Websites

Studio Hav bouwt websites met een sterk design en de nieuwste technologieën. We creëren daarmee overtuigende websites die duidelijk en overzichtelijk zijn.

Hosting

Door de allernieuwste hardware en software laden de websites in het hosting pakket van Studio Hav extreem snel. Maak ook jouw website sneller dan een raket.

Logo & Branding

Branding of indentiteit bestaat uit meer dan alleen een logo. Laat de uitstraling van je bedrijf overal hetzelfde zijn: online, offline en op social media.

WordPress Care

Wij helpen je met je WordPress website. Zo verzorgen wij de updates, beveiliging, back-ups en optimalisatie. Je website is altijd online en razendsnel.