Logo & branding

De huisstijl is de visuele identiteit van je bedrijf en natuurlijk moet dit dan ook precies bij je bedrijf passen. De huisstijl is veel meer dan alleen een logo, het zijn alle communicatieve uitingen van je bedrijf. Zorg ervoor dat je bedrijf de uitstraling krijgt die het verdient.
Logo & branding | branding design 1

Branding is meer dan een sterk logo

Branding & Identiteit

Branding is tegenwoordig belangrijk. Een huisstijl is veel meer dan alleen een Logo. De huisstijl van je bedrijf zie je overal in terug, denk aan het papier wat je print of zelfs de kop waar je je koffie uit drinkt. Je huisstijl moet het goede imago uitstralen naar je doelgroep. Dat is dan ook precies waar Studio Hav goed in is. Samen met jou, zorgen we ervoor dat jouw bedrijf, de exacte uitstraling krijgt wat het verdient.

Logo & branding | logo design 1 3

Een goed ontorpen logo herken je

Logo Design

Een logo moet de juiste identiteit van je bedrijf hebben en zo het merk versterken. Studio Hav maakt het perfecte logo op basis van het soort bedrijf en de persoonlijheid. Het logo wordt op maat gemaakt en is makkelijk herkenbaar onder de concurrentie. Daarnaast past het logo perfect bij de huisstijl. Een logo is misschien wel het eerste wat de klant herkent van je bedrijf en daarom moet het de goede uitdrukking hebben.

Logo & branding | drukwerk 5

Offline werkt ook voor online

Drukwerk

Brochures of flyers bestaan misschien al een langere tijd maar ze bewijzen nog steeds hun nut. Heb je een nieuwe actie? Laat het weten aan de mensen in de buurt. Studio Hav zorgt voor de goede uitstraling. Wanneer je al een huisstijl hebt, laat het ons weten. Dan zorgen wij ervoor dat alles één mooi geheel wordt.

Logo & branding | social media design 1 7

De juiste uitstraling, overal online

Social media Design

Wil jij uitblinken met je social media? Zorg er dan voor dat je posts allemaal worden geplaatst in de goede huisstijl. Studio Hav maakt templates zodat al jouw Social Media berichten en pixel perfect uit zien.

Wil jij ook de uitstraling die echt bij je bedrijf past?

Neem contact op en laat aan de buitenwereld zien waar je bedrijf voor staat.

Begin een gesprek