Webdesign

Wij  bouwen websites met een sterk design en we maken gebruik van de nieuwste technologieën. Daarmee creëren wij overtuigende websites die gebruiksvriendelijk, snel en gewoon goed zijn. Bij de ontwikkeling van een website denken we niet in problemen maar in oplossingen. We dagen elkaar uit om alles uit ieder project te halen.

Zo werken wij bij Studio hav.

We onderzoeken

Voordat we beginnen met met het bouwen van je nieuwe website achterhalen wij de redenen waarom je een nieuwe website wilt en wat je ermee wilt bereiken.

We maken een sitemap

Als we alle benodigde informatie hebbe, maken we een sitemap zodat we het snel met elkaar eens zijn over wat je wilt communiceren en wat de beste structuur is om dit te doen. 

We bouwen een prototype

In plaats van computer nerdtaal te gebruiken, maken we een visueel prototype waarin je precies kan zien hoe onze oplossing gaat werken. Het ziet er niet mooi uit maar het zorgt er wel voor dat we elkaar begrijpen.

We realiseren

In de realisatiefase wordt het pas echt leuk omdat het interactie prototype hier tot leven komt. We gebruiken de juiste kleuren en de goede lettertypen zodat jouw website precies past bij de identiteit van je bedrijf.

De lancering

Tot slot, we gaan een tijd ondergrond om er voor te zorgen dat alles juist is aagesloten en getest zodat we je nieuwe website kunnen laten shinen en jij ermee kunt pronken!

Pixel perfect

Wij houden niet van half werk. Wanneer wij aan een project beginnen zetten wij ons 100% in. Totdat het project is afgerond en iedereen blij is.

Hiermee kunnen wij je helpen

Websites

Studio Hav bouwt websites met een sterk design en de nieuwste technologieën. We creëren daarmee overtuigende websites die duidelijk en overzichtelijk zijn.

Hosting

Door de allernieuwste hardware en software laden de websites in het hosting pakket van Studio Hav extreem snel. Maak ook jouw website sneller dan een raket.

Logo & Branding

Branding of indentiteit bestaat uit meer dan alleen een logo. Laat de uitstraling van je bedrijf overal hetzelfde zijn: online, offline en op social media.

WordPress Care

Wij helpen je met je WordPress website. Zo verzorgen wij de updates, beveiliging, back-ups en optimalisatie. Je website is altijd online en razendsnel.

Wil jij een op maat gemaakte website?

Daar kunnen wij je bij helpen. Stuur een berichtje en laat je inspireren.

Neem contact op

Download ons gratis E-Book om de conversie op je website te verhogen!

Download het E-Book en zorg voor een hogere conversie op je website binnen één week.

Bijna klaar! Bevestig je e-mail adres en het boek komt jou kant op.