Webdesign

Wij  bouwen websites met een sterk design en we maken gebruik van de nieuwste technologieën. Daarmee creëren wij overtuigende websites die gebruiksvriendelijk, snel en gewoon goed zijn. Bij de ontwikkeling van een website denken we niet in problemen maar in oplossingen. We dagen elkaar uit om alles uit ieder project te halen.

Zo werken wij bij Studio hav.

We onderzoeken

Voordat we beginnen met ontwerpen doen we een onderzoek naar je doelgroep. We willen weten wat de user needs zijn zodat we met jouw website hierop in kunnen spelen.

We ontwerpen een prototype

Een interactief prototype is een soort testversie van je website. In het prototype worden alle functionaliteiten van het systeem gemaakt om te testen hoe het werkt. 

We bouwen en realiseren

In de realisatiefase wordt er gebouwd met WordPress. Er wordt gebouwd WordPress omdat dit uit zichzelf goed geprogrammeerd is voor Google. Daarnaast is het goed uitbreidbaar en makkelij in gebruik.

We itereren en verbeteren

Zodra de website is gelanceerd, bieden we 30 dagen ondersteuning om ervoor te zorgen dat eventuele bugs zijn opgelost en dat je zeker bent van je nieuwe website. Na deze tijd raden wij aan te abonneren op een van onze doorlopende website care plannen om er zeker van te zijn dat de website goed wordt verzorgd en onderhouden.

Pixel perfect

Wij houden niet van half werk. Wanneer wij aan een project beginnen zetten wij ons 100% in. Totdat het project is afgerond en iedereen blij is.

Hiermee kunnen wij je helpen

Websites

Studio Hav bouwt websites met een sterk design en de nieuwste technologieën. We creëren daarmee overtuigende websites die duidelijk en overzichtelijk zijn.

Hosting

Door de allernieuwste hardware en software laden de websites in het hosting pakket van Studio Hav extreem snel. Maak ook jouw website sneller dan een raket.

Logo & Branding

Branding of indentiteit bestaat uit meer dan alleen een logo. Laat de uitstraling van je bedrijf overal hetzelfde zijn: online, offline en op social media.

WordPress Care

Wij helpen je met je WordPress website. Zo verzorgen wij de updates, beveiliging, back-ups en optimalisatie. Je website is altijd online en razendsnel.

Wil jij een op maat gemaakte website?

Daar kunnen wij je bij helpen. Stuur een berichtje en laat je inspireren.

Neem contact op