WordPress Care

Studio Hav neemt al je stress weg voor je website. Zo zorgen wij voor de optimalisatie en updates, de beveiliging van je website, meerdere back-ups en laten wij aan het eind van de maand zien wat we hebben gedaan.
WordPress Care | nadelen standaard wordpress thema 1

Geef je website de aandacht die het verdient

Als je website eenmaal live gaat, is het belangrijk om deze te beschermen tegen mogelijke hacks, inbreuken en andere bedreigingen die de site naar beneden halen en op de zwarte lijst van Google zetten; je wordt verwijderd van alle zoekresultaten en uw Google-ranglijst wordt vernietigd. Het is ook belangrijk om de plugins, tools en andere onderdelen van de site bijgewerkt en geoptimaliseerd te houden voor de veiligheid, laadsnelheid van pagina’s en betere SEO-ranglijsten. 

Onze maandelijkse website care neemt jouw stress web om je site veilig en beschermd te houden. Wij staan aan jouw kant om ervoor te zorgen dat je website van maand tot maand wordt beschermd, bijgewerkt, onderhouden, geback-upt en online staat. Daarnaast, als je op ons WordPress care plan staat, heb je een vertrouwde webmaster die je op elk moment kunt bereiken voor hulp bij updates, bewerkingen, toevoegingen of eventuele problemen met de website. Nooit meer 30 minuten aan de telefoon zitten om contact te kunnen krijgen met je hosting provider.

Wij helpen je met
en
L L L
WordPress Care | optimalisatie updates wordpress 3

Updates en Optimalisatie

Wij houden je website up-to-date, goed onderhouden en super snel

WordPress Thema beveiligd en geupdate.

Plugins beveiligd en geupdate.

Website wekelijks geoptimaliseerd.

WordPress Care | Beveiliging monitoring 5

Altijd beveiligd en online

Je website wordt altijd in de gaten gehouden en beveiligd van spam en hackers.
Website bescherming.

Dagelijks scannen.

Hackers & spam worden geweigerd.

Website monitoring.

WordPress Care | backup 7

Dagelijkse backups

Je site wordt dagelijks geback-upt op meerdere locaties en kan op elk moment worden hersteld.
Dagelijkse backups.

Meerdere backup locaties.

Backup altijd te herstellen.

WordPress Care | website maintenance rapport 9

Maandelijkse rapporten

Iedere maand krijg je een persoonlijk verslag van je website.
Maandelijks Google Analytics verslag.

Gedetailleerd rapport met wat er is gebeurd op je website.

* Indien gewenst.

Direct aanmelden

• We bieden een korting aan bij meerdere websites
• Mogelijkheid per jaar gefactureerd 
• Geen vast contract, opstart- of beëindigingskosten

Veelgestelde vragen

Kunnen jullie ook mijn website hosting regelen?

Ja dat doen wij ook. Wanneer je je website door ons laat hosten krijg je zelfs korting op het onderhoud plan!

Wat als het aanpassen van mijn website langer dan één uur duurt?

We proberen altijd alle aanpassingen te doen binnen een uur. Als het om veel aanpassingen gaat wat langer dan één uur zal duren, dan maken wij dit eerst duidelijk en geldt het normale uurtarief.

Ik wil deze kleur veranderen, doen jullie dat ook?

Omdat er op dit moment een bonus zit bij het WordPress Care pakket is het veranderen van een kleur, knopje of tekst ook mogelijk. Tot één uur aan service tijd per maand is gratis!

Zijn er aansluitkosten?

Nee deze zijn er niet. Je kan komen wanneer je wilt, maar ook weggaan wanneer je wilt. Al weten wij uit ervaring dat je niet weg wil :).

Kan ik mijn update tijd meenemen naar de volgende maand?

Nee dit is niet mogelijk.

Hoe snel worden de updates uitgevoerd?

Omdat wij zelf alle updates uitvoeren doen we dit zo snel mogelijk. Het liefst doen we dit in een uur met zo weinig mogelijk bezoekers. De updates worden meestal binnen 24 uur uitgevoerd.

Wat gebeurt er als ik het plan niet zou nemen?

Als je ervoor kiest het plan toch niet te nemen, dan zijn er veel zaken die verkeerd kunnen gaan. Dit is een lijstje met de top-redenen om toch wel een plan te nemen.

 

  • De website zal niet worden geoptimaliseerd, wat zal leiden tot langzame laadtijden en slechte prestaties. Dit kan er weer voor zorgen dat je Seo ranking bij bijvoorbeeld Google achteruit gaat.
  • De website’s hulpprogramma’s, plugins, thema’s en WordPress zal snel verouderd raken. Verouderde versies zijn ook de nummer één reden van gehackte websites. Het is heel belangrijk alles altijd zo snel mogelijk te updaten.
  • Er zullen geen backups worden gemaakt. Wanneer een website dan wordt gehackt, ben je alles kwijt. Als Google ziet dat je gehackt bent, kan je ook je SEO ranking kwijtraken. Door gebruik te maken van backups heb je deze stress niet. Een backup kan zelfs worden teruggeplaatst wanneer je zelf een foutje hebt gemaakt.
  • Het belangrijkste; wij zijn er niet als de vertrouwde webmaster om te helpen met updaten, aanpassenen problemen op te lossen.

Hiermee kunnen wij je helpen

WordPress Care | studio hav webdesign 11

Websites

Studio Hav bouwt websites met een sterk design en de nieuwste technologieën. We creëren daarmee overtuigende websites die duidelijk en overzichtelijk zijn.

WordPress Care | studio hav hosting 13

Hosting

Door de allernieuwste hardware en software laden de websites in het hosting pakket van Studio Hav extreem snel. Maak ook jouw website sneller dan een raket.

WordPress Care | studio hav logo identiteit 15

Logo & Branding

Branding of indentiteit bestaat uit meer dan alleen een logo. Laat de uitstraling van je bedrijf overal hetzelfde zijn: online, offline en op social media.

WordPress Care | studio hav wordpress onderhoud 17

WordPress Care

Wij helpen je met je WordPress website. Zo verzorgen wij de updates, beveiliging, back-ups en optimalisatie. Je website is altijd online en razendsnel.