Gratis website check

Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Website URL
Primair doelwoord
Gratis website check | gebruiksvriendelijkheid 1

Gebruiksvriendelijkheid

Gebruiksvriendelijkheid is hoe makkelijk het is over je website te browsen. Er wordt gekeken naar isuele elementen, bruikbaarheid, toegankelijkheid en interacties. Door de gebruikservaring te verbeteren zal je website makkelijker in gebruik zijn wat weer zal resulteren in een lager “bouncepercentage”, oftewel, je website komt hoger in Google. 

Meer dan 90% van de ondervraagde mensen zegt dat een slecht ontwerp de belangrijkste reden is waarom ze een website wantrouwen of afwijzen.

 

Gratis website check | conversie optimalisatie 2

Conversie optimalisatie

Conversie-optimalisatie (CRO) is het proces waarbij een sitebezoeker een actie uitvoert die je wilt dat ze ondernemen. Dat kan het invullen van een formulier zijn, klant worden, je aanmelden voor je lijst, een donatie doen, etc.

Hier meten we het vermogen van je site om leadinformatie vast te leggen en de juiste call-to-action te hebben

Gratis website check | tips werkwijzen website studio hav 3

SEO / online vindbaarheid

SEO of zoekmachine optimalisatie is het proces van je website opzetten, zodat er meer bezoekers rechtstreeks naar je website komen via zoekopdrachten in bijvoorbeeld Google en andere zoekmachines. Dit geeft je een voodeel op je concurrentie omdat jouw website hoger in Google komt. 

 

Zoekmachines zoals Google zijn verreweg de belangrijkste bron van verkeer naar inhoudswebsites. Bijna 95% van alle online activiteiten begint met een zoekopdracht.

Gratis website check | Beveiliging monitoring 4

Prestatie en veiligheid

Wanneer je website er niet betrouwbaar uitziet, zal men de site ook niet gebruiken. Als je pagina’s langzaam laden zullen mensen je website ook niet gebruiken. Door paginasnelheid en het gevoel van vertrouwen te verhogen, wordt de bezoekerservaring verhoogd net als het conversiepercentage. 

Gebruikers zullen je website gewoon verlaten wanneer ze lang moeten wachten of wanneer ze zich niet veilig voelen.

Hiermee kunnen wij je helpen

Gratis website check | studio hav webdesign 5

Websites

Studio Hav bouwt websites met een sterk design en de nieuwste technologieën. We creëren daarmee overtuigende websites die duidelijk en overzichtelijk zijn.

Gratis website check | studio hav hosting 7

Hosting

Door de allernieuwste hardware en software laden de websites in het hosting pakket van Studio Hav extreem snel. Maak ook jouw website sneller dan een raket.

Gratis website check | studio hav logo identiteit 9

Logo & Branding

Branding of indentiteit bestaat uit meer dan alleen een logo. Laat de uitstraling van je bedrijf overal hetzelfde zijn: online, offline en op social media.

Gratis website check | studio hav wordpress onderhoud 11

WordPress Care

Wij helpen je met je WordPress website. Zo verzorgen wij de updates, beveiliging, back-ups en optimalisatie. Je website is altijd online en razendsnel.