Portfolio

Bekijk onze eerder gemaakte projecten en laat je inspireren.
Vernieuwing website Bevo Stukadoors

Vernieuwing website Bevo Stukadoors

De website van Bevo Stukadoors was niet meer up-to-date en daarom was het tijd de website te vernieuwen. Op de nieuwe website moeten gebruikers gemakkelijk kunnen zien waar Bevo Stukadoors mee bezig is en welke diensten zij hebben.

Lees meer
Webshop realisatie Printer Outlet

Webshop realisatie Printer Outlet

De uitdaging was om een webshop te ontwikkelen waar de printers van Printer Outlet op staan. Klanten moeten via het zoekformulier de geschikte printer vinden. Ook moeten de klanten de mogelijkheid hebben een offerte aanvraag te doen.

Lees meer
Realisatie website Lefferts Schoenen

Realisatie website Lefferts Schoenen

Lefferts Schoenen is sinds 1956 de schoenenwinkel van Katwijk. In de loop der jaren is het ontwikkeld van een dorpswinkel naar een internationale georiënteerde schoenenzaak. Persoonlijke service en kwaliteit staan voorop.

Lees meer
Realisatie website Hair by Roelien

Realisatie website Hair by Roelien

Hair By Roelien is een kapster met al jarenlange ervaring. Roelien is haar eigen kapperszaak begonnen en wilde hiervoor reclame maken. Het eerste wat gemaakt moest worden was het logo. Tevens was er een website nodig waar klanten informatie kunnen vinden en waar zij gemakkelijk online kunnen reserveren. Daarnaast was er behoefte voor offline reclame. Daarom zijn er flyers gemaakt, die in de huisstijl zijn ontworpen zodat deze uitgedeeld konden worden.

Lees meer
Website realisatie Brownies & DownieS

Website realisatie Brownies & DownieS

Toen Brownies & DownieS net opende in katwijk is ons gevraagd de website te ontwerpen en realiseren. De bedoeling was dat de website er een beetje het zelfde uit zo zien als de binnenkant van Brownies & DownieS. Het bedrijf maakt veel gebruik van Facebook dus daarom was het erg belangrijk een koppeling te hebben zodat de content van Facebook automatisch geplaatst wordt op de website.

Lees meer

Download ons gratis E-Book om de conversie op je website te verhogen!

Download het E-Book en zorg voor een hogere conversie op je website binnen één week.

Bijna klaar! Bevestig je e-mail adres en het boek komt jou kant op.