Realisatie website Hair by Roelien

Hair By Roelien is een kapster met al jarenlange ervaring. Roelien is haar eigen kapperszaak begonnen en wilde hiervoor reclame maken. Het eerste wat gemaakt moest worden was het logo. Darnaast was er een website nodig waar klanten informatie kunnen vinden en waar zij gemakkelijk online kunnen reserveren. Daarnaast was er behoefte voor offline reclame. Daarom zijn er flyers gemaakt, die in de huisstijl zijn ontworpen zodat deze uitgedeeld konden worden.

De klant

Hair by Roelien

De uitdaging

Het is belangrijk dat de klanten online kunnen reserveren. Zij worden dan automatisch herinnerd wanneer ze bijna geknipt moeten worden.

Onze werkwijze voor Hair by Roelien

omdat Hair By Roelen een nieuw bedrijf is was er nog geen huisstijl. Daarom zijn we begonnen met het creëren hiervan zodat niet alleen de website mooi is maar ook reclame, het logo en de visitekaartjes.

Nadat de huisstijl is ontwikkeld konden we beginnen met de website. Dit hebben we gedaan met de goede kleuren en het juiste lettertype. Het maken van de website is gedaan met WordPress.

Het resultaat voor Hair by Roelien

Het resultaat is dat er verschillende producten zijn opgeleverd. Als eerst is het logo ontworpen. Daarnaast zijn er flyers ontworpen om rond te delen in de buurt van de kapperszaak. Deze flyers zijn natuurlijk ontworpen in dezelfde stijl als de website en het logo. Ook heeft Studio Hav de website ontworpen. Op deze website is het gemakkelijk direct online te reserveren.

Laat je verbeelding spreken