Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Ik heb geen verstand van websites, hoe werkt dat allemaal?

Geen probleem, tijdens ons proces leren wij je alles wat je moet weten!

Hoe lang duurt het om een website te maken?

Hoe lang het duurt om een website te maken hangt af van hoe complex een website is. Een basis website neemt ongeveer 4 weken in beslag, van het begin tot het eind.

zal mijn website ook op mobiel werken?

Ja tuurlijk! Alle websites die wij maken zijn geoptimaliseerd voor alle toestellen. Alles wordt responsive ontworpen zodat de website er altijd goed uit ziet.

Geven jullie training?

Ja we geven training aan al onze klanten voor het onderhouden van hun website.

Schrijven jullie de teksten voor mijn website?

Wij schrijven niet de teksten van je website maar als je hier hulp nodig bij hebt kunnen we je in contact brengen met een copywriter die gespecialiseerd is in schrijven voor het web.

Wat kost een website?

De kosten van een website variëren afhankelijk van verschillende factoren. Onze website projecten beginnen over het algemeen vanaf €1500 voor een bedrijfswebsite.

Heb ik een eigen domein en website hosting nodig?

Ja, hier kunnen wij je bij helpen. Kijk ook eens naar onze hosting pagina voor meer informatie.

Wat is een content management systeem (CMS)

Een Content Management Systeem is een hulpmiddel waarmee je de pagina’s van een website zelf kunt onderhouden, zonder dat je technische vaardigheden nodig hebt. Met een CMS kan je pagina’s, afbeeldingen, producten of blog berichten maken, bewerken of verwijderen. Er is geen extra software vereist – je hebt alleen een webbrowser en internetverbinding nodig.

Maken jullie eCommerce of webshops?

Ja hier kunnen wij je bij helpen.

Hiermee kunnen wij je helpen

Veelgestelde vragen | studio hav webdesign 1

Websites

Studio Hav bouwt websites met een sterk design en de nieuwste technologieën. We creëren daarmee overtuigende websites die duidelijk en overzichtelijk zijn.

Veelgestelde vragen | studio hav hosting 3

Hosting

Door de allernieuwste hardware en software laden de websites in het hosting pakket van Studio Hav extreem snel. Maak ook jouw website sneller dan een raket.

Veelgestelde vragen | studio hav logo identiteit 5

Logo & Branding

Branding of indentiteit bestaat uit meer dan alleen een logo. Laat de uitstraling van je bedrijf overal hetzelfde zijn: online, offline en op social media.

Veelgestelde vragen | studio hav wordpress onderhoud 7

WordPress Care

Wij helpen je met je WordPress website. Zo verzorgen wij de updates, beveiliging, back-ups en optimalisatie. Je website is altijd online en razendsnel.