Website realisatie waynemclennan.com

Wayne McLennan is een auteur. Hij heeft verschillende boeken geschreven. Studio Hav is gevraagd een nieuwe website te ontwikkelen, met een huisstijl van deze tijd. Wayne wilde zelf gemakkelijk nieuwe content toevoegen. Zo is het nu mogelijk nieuwsberichten, en korte verhalen toe te voegen in een layout die er automatisch mooi uit ziet.

De klant

Wayne McLennan

De uitdaging

De uitdaging voor Wayne McLennan was het ervoor zorgen dat alle berichten en verhalen er automatisch goed uit zien. Deze moeten aansluiten op de nieuw gemaakte huisstijl.

Onze werkwijze voor Wayne McLennan

Na het interview werd al snel duidelijk dat Wayne van een donkere website houdt. Daarnaast werd duidelijk dat het menu op desktop altijd aan de linkerkant zichtbaar moet zijn.

Onze aanpak was als eerste het linker menu maken, zodat gebruikers gemakkelijk en snel kunnen vinden waar zij naar op zoek zijn. Daarna is de website zo ontwikkeld, dat in de toekomst alles automatisch in de juiste layout komt. Ook zorgt de website er zelf voor, dat wanneer een bericht op social media wordt gedeeld, deze ook de bijpassende afbeelding krijgt.

Het resultaat voor Wayne McLennan

Het resultaat is een op maat gemaakte website die super snel werkt en zowel goed op mobiel werkt als desktop.

Laat je verbeelding spreken