Website voor MKB

Eén van onze kwaliteiten is het maken van een website voor MKB. Door onze ervaring weten wij precies waar je website aan moet voldoen. Wij helpen je graag verder.
Website voor MKB | Realisatie webshop printer outlet 1

Een website voor MKB met professionele uitstraling

Als je als professioneel bedrijf met je klanten wilt communiceren, wil je natuurlijk ook graag een mkb website. Een website die goed laat zien wat je als mkb bedrijf precies doet. Een goed en veilig ontwerp met een eigen huisstijl is perfect voor jou als enthousiaste ondernemer. Wij kunnen je daarbij dé perfecte ondersteuning bieden. Ook als jouw website aan vernieuwing toe is, kunnen we je helpen om het webdesign aan te passen, zodat je weer snel online bent.

Een website op maat

Wij kunnen je gericht adviseren over de verschillende mogelijkheden voor een nieuwe website. Die moet natuurlijk snel zijn en een professionele uitstraling hebben. We kunnen zorgen voor een uniek webdesign waardoor je bedrijf goed opvalt tussen de concurrenten. Daarnaast kunnen we ervoor zorgen dat je website geschikt is voor mobiel gebruik. Immers tegenwoordig maken steeds meer mensen gebruik van een tablet of een smartphone bij het raadplegen van een website.

Website voor MKB | website hoger in google 3

Nummer 1 in google

Online gevonden worden

Je wilt natuurlijk dat je klanten maar ook je potentiële klanten, je website snel kunnen vinden op het internet. Mensen zoeken immers gericht online naar een dienst of een product. We zorgen ervoor dat je website zodanig ingericht en opgezet wordt dat deze perfect geoptimaliseerd is voor Google. Zo is je website goed vindbaar en leidt dit tot meer bezoekers op je website. Indien gewenst zorgen we tevens voor share buttons van social media waardoor bezoekers je content kunnen delen met hun eigen sociale netwerk.

Een duidelijke site, aansprekende huisstijl

Je website wordt natuurlijk op maat ontworpen in je eigen huisstijl, met je eigen logo en bedrijfskleuren. Je huisstijl is een belangrijke presentatie naar buiten toe en is nauw verbonden met de identiteit en imago van je bedrijf. Het zorgt ook voor een goede onderscheiding van je concurrenten. Heb je er behoefte aan om je huisstijl te restylen? We kunnen je dan ondersteuning bieden om een goede visuele identiteit te ontwikkelen.

Nog meer mogelijkheden

Maar er is nog meer waaraan je kunt denken bij het maken van website voor je bedrijf. Denk bijvoorbeeld aan het gemakkelijk kunnen aanpassen van je website voor bijvoorbeeld het invoegen van een portfolio. Dat is een soort etalage waarin je je gemaakte producten en diensten kunt presenteren. Tevens kunnen er formulieren worden toegevoegd zoals bijvoorbeeld een contactformulier of de mogelijkheid tot het aanvragen van een offerte. En natuurlijk bieden we je technische ondersteuning waar dat nodig is.

Aanvullende diensten

Uiteraard zijn er bij het ontwerpen van je website ook extra mogelijkheden die we kunnen aanbieden. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het schrijven van teksten voor je website. Je kunt natuurlijk je eigen teksten opstellen maar wellicht ben je niet zo’n goede schrijver? We hebben ruime ervaring met het schrijversvak zodat je de teksten met een gerust hart aan ons over kunt laten. We leveren hoogwaardige content waarmee je je kunt onderscheiden van andere bedrijven. Indien gewenst kunnen we je huidige teksten verbeteren waar dat nodig is, zodat de boodschap die je wilt overbrengen goed verwoord wordt in een vlot lezende tekst. Uiteraard is ook het toevoegen van professionele foto’s en een bedrijfsfilm mogelijk.

N

Eigen huisstijl

N

Hoog in Google

N

Website op maat

N

Professionele uitstraling

N

Teksten laten schrijven

N

Portfolio module

N

Offerte aanvragen module

Website realisatie de Vries AGF

Website realisatie de Vries AGF

Voor de Vries AGF hebben wij de website mogen ontwerpen en ontwikkelen. Er was nog niet een echte huisstijl aanwezig maar wel een logo, briefpapier en vrachtwagens. Daarom moest de website in een zelfde soort stijl worden ontworpen.

Website realisatie Bed and Breakfast de Cley

Website realisatie Bed and Breakfast de Cley

Studio Hav heeft de website voor Bed and Breakfast de Cley mogen maken. Via de website kunnen bezoekers een kamer vinden en boeken. De agenda’s van de kamers worden automatisch gesynchroniseerd met andere websites waar ook geboekt kan worden.

Meer informatie?

Wil je precies weten wat de mogelijkheden voor een MKB website voor jouw bedrijf zijn? Vul je gegevens in en wij nemen op korte termijn contact met je op. Zodat we samen je wensen en doelen op een rijtje kunnen zetten. Zo kunnen we tot een overtuigend concept komen.