Kitchen on a Mission vacature website

Bij dit project voor Kitchen on a mission hadden wij de volgende opdracht: het ontwikkelen van een professioneel vacatureplatform voor een klant die nog geen eigen huisstijl had. De klant had een duidelijke visie voor een innovatief wervingsplatform, maar het ontbrak aan een herkenbare identiteit om hun merk te onderscheiden van de concurrentie. Het was onze taak om niet alleen een functioneel en aantrekkelijk platform te creëren, maar ook om een unieke visuele identiteit voor het bedrijf te ontwikkelen.

De klant

Kitchen on a Mission
Website: www.website.nl

De uitdaging

We creëerden niet alleen een innovatief vacatureplatform, maar ontwikkelden ook een unieke huisstijl die de basis vormt voor hun merkidentiteit. De klant kan nu eenvoudig alle vacatures zelf beheren.

Onze werkwijze voor Kitchen on a Mission

Ons streven is altijd om de visie van onze klanten te vertalen naar tastbare realiteit, en bij dit project hebben we dit met uitzonderlijke zorg en aandacht gedaan. We namen de uitdaging aan om niet alleen een vacatureplatform te ontwikkelen, maar ook om een sterke huisstijl te creëren die het karakter van het bedrijf weerspiegelde.

  1. Ontdekking en Planning: Het project begon met diepgaande gesprekken met de klant om hun visie en doelen te begrijpen. We werkten samen om de specifieke functies en vereisten van het vacatureplatform te definiëren. Tegelijkertijd begonnen we met het brainstormen van ideeën voor het concept van de huisstijl en hoe dit zou worden geïntegreerd in zowel de website als de teksten.
  2. Conceptontwikkeling: We zagen het creëren van een sterke huisstijl als een kans om een krachtig concept te ontwikkelen dat de klant zou onderscheiden van de concurrentie. We streefden naar een concept dat niet alleen visueel aantrekkelijk was, maar ook de waarden en missie van het bedrijf op een treffende manier communiceerde.
  3. Huisstijl en Webontwikkeling: Met het concept in gedachten gingen we aan de slag met het ontwerpen van een huisstijl die naadloos zou passen bij het vacatureplatform. We integreerden het concept vanuit het logo. Zo maakten we een kleurenpalet, typografie en grafische elementen om consistentie en herkenbaarheid te waarborgen. Daarnaast hebben we de gekozen huisstijl en het concept vertaald naar de website en de content, zodat alle elementen met elkaar in harmonie waren.
  4. Samenwerking en Feedback: Gedurende het project bleven we nauw samenwerken met de klant en luisterden we aandachtig naar hun feedback. Dit zorgde ervoor dat zowel de visuele identiteit als de inhoud van de website volledig aansloten bij hun visie en waarden.
  5. Oplevering en Training: Na zorgvuldige tests en optimalisaties hebben we het project succesvol opgeleverd. We voorzagen de klant ook van training, zodat ze vol vertrouwen met hun nieuwe platform en bijbehorende content konden werken.

Onze werkwijze bij dit project illustreert ons vermogen om niet alleen technische deskundigheid en creatieve flair te combineren, maar ook om concepten te ontwikkelen die een sterke en gedenkwaardige indruk achterlaten. We zijn trots op het resultaat van ons harde werk en kijken ernaar uit om vergelijkbare successen te behalen voor toekomstige klanten.

Het resultaat voor Kitchen on a Mission

Bij Studio Hav streven we ernaar om een holistische online ervaring te bieden die naadloos aansluit bij de visuele identiteit van onze klanten. Voor dit project hebben we sterke, op maat gemaakte teksten gecreëerd die perfect in lijn waren met de huisstijl die we ontwikkelden.

Daarnaast hebben we een uiterst responsieve en gebruiksvriendelijke website ontwikkeld. Deze website stelt Kitchen on a Mission in staat om vacatures eenvoudig aan te passen en direct op sociale media te delen. De integratie met platforms zoals LinkedIn, Facebook en Twitter maakt het delen van vacatures een moeiteloos proces en vergroot de zichtbaarheid van het bedrijf aanzienlijk.

Het eindresultaat van ons werk is een indrukwekkende online aanwezigheid die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook functioneel en volledig in lijn met de waarden van onze klant. We zijn trots op onze mogelijkheid om niet alleen een krachtige visuele identiteit te creëren, maar ook een efficiënt en gebruiksvriendelijk platform te bieden dat aan alle behoeften van onze klant voldoet. Dit project demonstreert ons vermogen om concepten tot leven te brengen en ze te vertalen naar een succesvolle digitale realiteit. We kijken ernaar uit om vergelijkbare successen te behalen voor toekomstige klanten.

Laat je verbeelding spreken